Ali potrebujete generalno čiščenje stanovanja po selitvi ali pred vselitvijo? To je lahko zahtevna naloga predvsem zaradi ogromno dejavnikov, ki so povezani s selitvijo samo. Dejstvo je, da mora biti objekt pred vselitvijo popolnoma čist . Kadar zagotovite dobro osnovo in torej poskrbite, da je prostor ali objekt popolnoma urejen pred nadaljnjim delom, boste prihranili ogromno časa in boste čistočo ter urejenost prostora tudi kasneje mnogo lažje vzdrževali.Nudimo:


• čiščenje stanovanj

• čiščenje hiš

• generalna čiščenja

• čiščenje večstanovanjskih objektov (blokov)

• čiščenje stopnišč

• čiščenje žaluzij

• čiščenje stekel

• čiščenje talnih oblog

• ostalo čiščenje prostorovZakaj izbrati ČISTILNI SERVIS SELITKO?


Vedno bomo ponudili najvišje standarde kakovosti čiščenja. Zagotavljamo, da bomo uporabljali samo nestrupene čistilne izdelke, za katere je bilo znanstveno dokazano, da so učinkoviti. Nenehno se trudimo izboljšati naše storitve in zagotoviti izjemno podporo našim naročnikom. Pri svojem delu smo zanesljivi, vestni in korektni. Vse svoje storitve opravimo natančno in v naprej predvidenih rokih.


VPRAŠANJA IN ODGOVORI:


Ali moram biti prisoten/-na v času čiščenja?


Ob prvem čiščenju je stranka običajno prisotna, da izrazi posebne želje glede čiščenja in da se dogovorimo, kako nam bo omogočen dostop v prostore v primeru rednih čiščenj. V času samega čiščenja, prisotnost stranke ni potrebna. Odločitev je vaša.


Kakšna čistila uporabljate pri čiščenju?


Pri čiščenju se še vedno uporablja veliko preveč nepotrebnih kemikalij, ki so škodljiva zdravju, namreč kemikalije od čistil ostanejo v zraku tudi do tri tedne po čiščenju, na površinah pa še dlje časa. Vdihujemo jih in se jih dotikamo. Na zahtevo naročnika uporabimo eko čistila, ki so varna za okolje in vaše zdravje.

Ali vaše podjetje nudi redna čiščenja?


Da.Prilagodimo se vašim potrebam, čistimo lahko dnevno, tedensko, nekajkrat na teden ali mesečno.


Kaj nudite v obsegu generalnega čiščenja?


GENERALNO ČIŠČENJE VKLJUČUJE :


-sesanje in čiščenje tal

-brisanje prahu

-čiščenje notranjih kuhinjskih elementov, zunanje površine( napa, pečica in hladilnik)

*dodatno: čiščenje notranjosti hladilnika in čiščenje notranjosti pečice

-čiščenje kopalnice

-čiščenje oken, okenskih okvirjev in polic

-čiščenje dnevnega prostora in ostalih sob

-notranje čiščenje omar

-čiščenje stikal in vratnih kljuk

-dezinfekcija površin


Ali pri čiščenju uporabljate lastne pripomočke in čistila?


Pri svojem delu uporabljamo izključno naša sredstva.


Koliko prej je potrebno naročit storitev?


Odvisno od zahtevnosti in obsega del. Za manjša čiščenja vsaj 3 delovne dni prej.V današnjem času je vse preveč ljudi razpeto med svoj delovni čas in čas posvečen družini. Zaradi vse večjega tempa življenja nam velikokrat zmanjka časa ali energije, da bi se naše stanovanje / hiša bleščalo od čistoče. Stopiti v svoje bivalne prostore, kadar je brezhibno čisto in diši po prijetni aromi je posebno zadovoljstvo, pri tem vam lahko pomagamo!


V času čiščenja se vi lahko posvetite svojim hobijem ali prijetnejšim stvarem. Ob povratku bodo vaši prostori čisti in prijetno dišeči.


Delujemo na območju Maribora z okolico.

Kontakt: Tina Šeruga External link opens in new tab or window041206220, vodja Čistilnega servisa